Stalltjänst och lite annat som hänt

Förra helgen(lördag) så vart en hel dag på ridskolan vilket Ysatis tyckte var riktigt kul, tanken var att jag skulle rida/leka i ridhuset men sen pratade jag med en som har ridit henne om hon kunde göra det. Så jag helt enkelt kunde få se hur hon gick med en annan ryttare. Men det hanns inte med alls och Ysatis tyckte nog matte var jobbig som tog en massa kort medan hon tog bort en massa skräp/plast i hagen då och då. Allt som jag kunnat förut när det kom till stalltjänsten fanns inte längre så jag fick verkligen lära om mig, även om jag kanske inte minns precis allt. 

 I måndags fick jag in veden iallafall då jag var helt slut på söndagen så jag sov mest och i tisdags så åkte vi på åter kontroll med jämthunden som nu är frisk. Vilket är härligt att höra då han har haft riktigt ont förut.

Så ja det är vad jag har gjort mest delen av dagarna men det blir fortsatt rensning och pappa måste verkligen hjälpa mig att bära möbler. Imorgon ska jag kolla om jag har rätt virke hemma eller om jag måste köpa in. Har även skrivit texten till Ysatis annons när jag har slutat att tänka på mig. 

Sen finns det nog dom som undrar angående som fodervärd på henne vilket jag kommer säga nej till. Har gjort det en gång men det vart ingen kul resa för någon av oss så vågar inte göra om det igen faktiskt.