Huvudet i högvarv

Många saker ändras hela tiden och efter mitt mående ibland. Dom senaste dagarna har jag inte alls mått bra och huvudet har varit på högvarv hela tiden, så inte blev jag lugnar av det. Fast idag så har jag pratat med bemanningen i den kommun jag bor i och i fredags med min fasters man som är chef inom äldrevård samt hemtjänsten i vårat område. Så nu får jag se hur det går där med att kunna få jobb och det är något jag verkligen behöver nu. 

När jag kunde tänka igen ”normalt” så har jag funderat lite på vad som skulle behövas göra på torpet så jag kan flytta in dit snart igen. Vilket är två saker och det är att se till så eldning på spisen funkar och att köpa ved dit då huvudvärmen kommer från ved eldning.

Blir det ingen direkt gård/torp köp så skulle jag vilja göra iordning ett badrum på pappas torp, då det inte är lättaste att tvätta sig i mjölk kammaren. Som tur är så har vi egen brunn och avlopp, annars skulle det ha blivit dyrt om jag forskat i det rätt. Men ska kolla med andra som kan.

 När Ysatis sakta men säkert började gå upp i vikt. ❤️
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: