Jobbat med veden mest

Tagit några dagar men igår vart släpvagnen tom från 5 kubik ved och nu blir det att bära in från utsidan av ladugården och in till bakdelen, genom en trång korridor av pappas bra att ha saker. Ska kolla om jag kan flytta på dom och använda skott kärran istället för ikea påsar, som jag har för att fylla hö i egentligen. Men jag hinner verkligen tänka på allt möjligt undertiden och önskar hela tiden att Ysatis bara var 155 istället för sina 163 i mankhöjd då hon är för hög för mitt stall. Och om jag ska bygga om där med så blir det väldigt dyrt, men även lite svårt då stallet samt ladugården är gamla. Älskar verkligen Ysatis och det går så otroligt bra med henne, helt ärligt en av mina bästa spontanköpt häst någonsin. Men har inte bestämt något alls vad jag ska göra angående det än och vem vet, jag kanske kommer ha kvar henne vilket som.

Men annars blir det nog islandshäst eller mellan c-d ponny och liten häst på 155 helst två st om jag skulle sälja Ysatis. Fast inget jag har som sagt bestämt än.

Men jag ska ridskolan testa henne vilket blir spännande och jag har inte alltid tid att rida henne 5-6 dagar i veckan som jag brukar. 

När det kommer till renoveringen på torpet så har jag en massa tunga saker som måste flyttas innan jag kan börja som jag ska. Men snart så kan jag börja inreda både sovrum och vardagsrummet. Så otroligt härligt då jag har legat på soffan som är så obekväm plus den är så gammal och dålig att den ska slängas.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: