Nya tag med pappas torp

Är lite off och spenderar mesta tiden med att ta bort heltäcknings mattan och papp skivor från golvet, inne i min pappas torp. Som han har sagt att jag ska få och redan förra året så bodde jag där i maj till oktober. Längtar redan att få flytta ut dit igen men har några saker att fixa med först kanske? Mattan jag tar bort är på över våningen och det jag tycker ska vara tv rum då det är det största rummet förutom köket. Bredvid där så ska jag fortsätta sätta upp en vägg till rummet som ska vara där och jag hoppas på att den kan bli ett badrum. För när badrummet är fixat med rör samt ledningar så kan jag fixa den delen av trappen som pappa tog bort för snart 15 år sen. 

Blir även en del som ska säljas och kastas därifrån med. Så om någon letar efter en kylskåp med sval så har jag en gammal som funkar utan problem, anledningen till varför den ska säljas är för att jag behöver en med både kyl och frys.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: