Hjortronår

Det blev en sväng till fjälls när jag, faster och hennes man när farfar (styvfarfar) hade hittat hjortron. När han med en vän skulle fixa med bastun som tillhör stugan vi hyr ut. Jag har aldrig gått dit eller ens varit vid den där stugan då sist jag kunde åka upp till fjälls var 2010 och god vad härligt det var att få komma upp. Har verkligen längtat att kunna komma upp och andas fjäll luft. När jag såg stugan så kunde jag förstå att den varför den oftast är uthyrd och funderar på att nån gång vara där i en vecka, såklart när den inte är uthyrd.

Vi gick på en myr och herregud vad mycket hjortron, en riktig hjortron år måste vi verkligen säga. Och vad vi plockade länge medan vi väntade på hunden, får se om jag berättar varför vi väntade på den. Då det kan hända vem som helst men eftersom farfar fortfarande letar efter den så vill jag inte prata om det. Fick iallafall kvalitets tid med min faster, hennes man och farfar vilket inte var igår.

 
 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: