Men DET är något vi behöver prata om.

Dom senaste dagarna har jag rullat ihop stängsel tråd och lagt alla i samma stora påse, då det brukar bli en massa letande när jag ska använda det. Men även tagit ner en del av stall inredningen som tex sadelhängare då det ska flyttas oavsett. Och samla ihop allt på ett och samma ställe så jag vet vart allt är. Jag verkligen önskar att torpet i Jansjö vart mitt men då det är så osäkert så skulle jag önska att ha en gård i Tågsjötorp. Gillar den byn då det är så mysigt och väldigt lugnt där men så otroligt dyr gård som är tillsalu. Men DET är något vi behöver prata om..

Jag får ganska många kommentarer som är anonyma och utan email, så det känns som om många glömmer bort att jag har skrivit att man måste fylla i mailadressen och våga stå för vem man är. Ingen mailadress inget svar. Jag läser alla kommentarer men tillslut så kommer även jag att läsa dom. Har även så alla fula ord sorteras bort på kommentarer.

Hittade dom här flaskorna inne i mjölkkammaren och tvättade rent dom då jag ska använda dom inne i huset. Men även en fotogen lampa nere i jordkällaren som jag bara älskar, minns att det fanns en uppe förut men vart den tog vägen vet jag inte. Så även den blev tvättad och kommer användas då jag älskar att blanda nytt med gammalt.
 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: