Sitter i bilen en del att göra

Idag så blev det att vaccinera Jin och det gick riktigt bra faktiskt. Och så klart så glömde jag vaccinations intyget som jag fick med Jin när hon kom hem till mig. Som tur var så kan vi komplettera nån gång jag har vägarna förbi nästa gång. Och idag fick jag även veta att jag trodde rätt om att Jin är en tjej av veterinären. En kompis och hennes dotter följde med då dom hade några ärenden att utreda i Strömsund med. Vilket alltid är kul med sällskap och ha lite kvalitets tid utan att hjälpa till med deras renovering idag.  

Efter det så vart det en sväng på DollarStore för att köpa lite mjukmat till Jin och lite annat smått och gott. Att jag inte har bloggat på några dagar av olika anledningar och det mesta är för att jag helt enkelt har haft fullt upp med att skicka cv till olika personer. Men även kollat runt om gårdar för backup. Jag önskar verkligen att allt kunde vända nu och det funkade med precis allt, saknar VERKLIGEN att jobba och känna mig fullt trygg hela tiden av att veta absolut ingen kan ”kasta” ut mig. 

Sitter och skriver för men även nackdelar om olika ställen i mellan varven jag skriver till bloggen eller gör något annat. Mitt under allt det här så försöker jag lösa hus/gårds problem och samla alla mina tankar om precis allt. Vilket inte är det lättaste men jag gör verkligen mitt bästa i allt det här. Ibland så känns det bara som om jag nästan måste ha en assistent eller en som hjälper mig att hålla reda på allt. Har verkligen för mycket i huvudet för att komma ihåg allt känns det som, men när allt lugnar sig så kanske jag kan hålla koll på allt igen.

 Måste lära mig att blogga när jag åker bil så jag kan fixa med det under tiden. ❤️
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: