I lördags och söndags

Helgen har varit fullt upp med flytt av Ysatis till Ramsele fälltrittklubb och punka på bilen. Men vi kom välbehållet fram tillslut, även om jag fick min middag tolv-halv ett på natten och fick pannacotta som efterrätt. Ihop släppet med dom andra på lösdriften gick riktigt bra men även lugnt till. Trodde det skulle bli mer galet och mer kolla vem som bestämmer, men det gick riktigt lugnt till. 

Middagen på söndag vart rotmos med fläskfilé vilket var riktigt gott och även där pannacotta som efterrätt.Blev även en sväng till farmor för att prata med henne och mysa med Barr (våran/farfars jämthund). Fast jag kände mig riktigt trött i huvudet och i kroppen så efter en film kväll, så slutade det med att jag somnade så fort jag la mig ner på spikmatten i sängen. Sov verkligen hela natten och var riktigt pigg halv fem på måndag morgon.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: