Mys Ysatis

Följde med farmor till ramsele idag, då hon skulle köpa garn för att sticka ett par byxor till min kusins bebis. Som vi alla väntar med spänning ska komma snart och håller tummarna på att det ska gå bra för. Träffade Ann-Sofie från Sörbygården som jag har varit på prao hos men även många gånger efter det, vilket var kul att ses men även prata med. 
Blev Ysatis sen och hon var glad att se mig även om det mest blev pyssel idag men även byta täcke på henne. Till veckan så ska jag kolla igenom sadlar igen på henne så vi kan börja trava mer och även jobba på galoppen. Innan vi kan ta lättare privat lektioner och se vad mer vi behöver träna på, vilket jag tror är en del men vi tar oss sakta men säkert framåt.
 
1 Evelina Blomqvist:

skriven

Lyxigt med privatlektion. Vem tränar du för? :)

Svar: Ridskolans chef (Monia) som är legitimerad c tränare och tävlar även själv. Men först blir det att hitta en sadel. ☺️
PernillaSandstrm

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: