Saknar Ysatis och en massa funderingar

Det här att vara hästlös är inte alls min grej då jag verkligen saknar Ysatis så otroligt mycket. Även om jag vet att hon har det så otroligt bra hos Monia och rfrk. Vilket jag såklart är så otroligt glad över. Livet är alltid lika fundersamt som alltid och mitt i allt så fick jag en saknad över att ha häst samt Ysatis, som jag skrev innan.
 Då jag inte står på gården så hyr jag den av pappa så jag kan inte göra allt jag vill och allt känns så osäkert om jag känner bo kvar. Så en riktigt lugn och ro har jag inte fått av allt det här då det känns väldigt löst. Vi har inte samma kontakt eller samhörighet eller vad man säger av personliga orsaker. Så jag kan inte låta bli att kolla efter andra gårdar runt omkring bara för att ha en backup plan. Jag har många versioner för torpet men tänker inte lägga ner pengar på det med tanke på att jag inte står på det eller finns på  något papper angående det. Plus att han kan säga att jag ska  överta det men i nästa så kommer han med att han äger torpet. Skulle vara super om han kunde betala mig dom pengar jag har lagt ut redan för förra året och i år, när det kommer till renovering/fix för huset.
Bara släppte allt en kväll och gick med farmor för att plocka lite hjortron samtidigt som vi rastade hundarna. Otroligt mycket mygg men det var så härligt.