Kalk i håret och mår relativt bra

Det var et tag sen jag bloggade nu men jag har umgåtts mycket med Jin som behövde lite mer uppmuntran till att vara framåt. Jin har än lite svårt att vara framme när det kommer folk hit men det blir bättre sakta men säkert. Har även googlat på hur man kan kalka ute i ladugården då jag har börjat med ett projekt ute i mjölkkammaren. Kommer blogga mer om det senare när allt är klart.

 Jin har även kommit på att hen kan sova på gardinen när det är mellan kuddarna och fönstret. Då jag la upp en del av gardinen så ifall det skulle bli någon olycka på golvet. Men har lärt sig nu vart kattlådan är. 

Själv så har jag kalk fulla håret då jag har sopat väggar och tak inne i ladugården. Det är som torr sprej tydligen för mitt hår ser så tjockt ut. Känns jätte konstigt men jag känner mig så otroligt ofräsch på något sätt ändå. Men jag mår relativt bra och bara jag tar mig upp från sängen på morgonen så funkar det.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: