Kommer behöva

Jag är verkligen så grymt tacksam för min styvfarfar som kom igår med grästrimmern och motorsågen. Då jag fortfarande inte har fixat med gräsklipparen (verktyg hos pappa) så kom min styvfarfar för att hjälpa mig. Vilket var otroligt snällt och är glad att han ville det, medan han fixade ute så kom nya kylskåpet med frys så jag fixade inne. Så redan igår kväll kunde jag avnjuta lite is i en kall cola vilket jag verkligen har längtat efter. 

Kollar runt lite idag efter ved då jag kommer behöva köpa in mer och även efter en liten fontän pump som går på solceller till min lilla myshörna vid ladugården. Gillar verkligen att höra hur det pålar i vittnet. Hittade även en sida som heter Offerta och kollat runt där, vilket jag upptäckte att man kunde kolla på olika offerter inom tex byggnad av badrum. Väldigt intressant och kanske något jag ska kolla vad för olika offerter jag får, läste att man inte binder sig till något kontrakt om man inte har bestämt sig. 

Såg då att dom undrade om man skulle ha kakel eller våtrums mattor/vägg. Och det vet jag inte riktigt än men kommer att ta det som är billigast. Har sett att våtrums mattor/väggar är så otroligt fina nu för tiden, men även dom klassiska fast jag kommer nog vilja ha lite mer ljus och tex se ut som kakel.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: