Skulle vilja hinna med mer

Jag har verkligen inte kunnat sovit så mycket i natt utan lite grann på dagen istället. Måste verkligen få bort det nu, även om jag är så trött hela tiden. Fick med mig pappa för att hämta ved klyven som jag får låna av han och hans bror. Den har varit i min riktiga farfars ägo innan och då jag behövde låna den så fick jag det, vilket är jätte snällt.

Men det blev lite städ inne och rensning ute bland odlingen efter att jag hämta in lite ved, kommer behöva köpa in mer vilket jag kollar så fort tiden finns under dagen.

Blev middag framför tvn idag då jag verkligen inte kan äta utan att antingen göra något eller se på något när jag är själv. Ibland så saknar jag att ha lite sällskap vilket skulle vara kul att få lite besök då och då. Men ska kolla om man kanske kan grilla tillsammans några stycken, vilket skulle vara så kul.

Nu ikväll så blir det att kolla på film medan jag eldar lite grann och plockar undan lite. Men hoppas på att jag kan somna i tid eller rättare sagt i kväll. Då jag vill hinna med mer men det är mitt egna fel att det inte funkar så bra. 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: