Välkommen Jin

Jag kanske har nämt så mycket om att jag ska skaffa katt.? Och igår kom lilla Jin hem till mig, så otroligt kul. Är så glad över att få ta hand om Jin. Hade på instagram så man fick ge förslag på namn till kattungen och det blev Jin. Ska bli intressant att se vad livet har att erbjuda för Jin och mig.

 Har ingen depression medicin hemma utan väntar på att den ska komma med posten. Får se hur det kommer att gå men prio nummer ett för mig är att ta hand om Jin oavsett. Så ingen behöver vara orolig över Jin. ❤️ Kommer bli spännande att se om det är en hon eller han när vi ska ta sista vaccinationen om en månad. Men oavsett vad så kommer det bli kastrering.
 
1 Anonym:

skriven

Mest troligt en hane. Om man inte kan kolla själv så kan man be någon som kan katter att kolla. Är enormt enkelt. Se om den har pung eller inte. De borde uppfödaren veta för annars är det inte seriöst och borde lämna tillbaka katten. Bara att kolla själv om du kan katter.

Svar: Första gången jag går emot min egen regel vilket är att bara svara dom med email adress (bara jag som ser om det är email med eller inte.) Men jag vill klar göra några saker.1: Jag är säker på att det är en hona.
2: Den som jag fick kattungen från hade frågat veterinären och inte ens dom var säker när dom vaccinerade.
3: Jin är född i en ladugård och mest umgåtts med sin mamma, mormor, pappa och tre syskon. Och hönsen när dom inte var där några minuter varje dag för att ge mat.
4: Hade det inte varit att en vän i deras familj ville ha tre kattungar så skulle ingen av dom ha fått leva.

Jag tycker att jag är ganska van vid kattungar då min mamma alltid hade en massa kattungar när jag var yngre. Och kollade när det var lugnt här hemma.
Vill inte låta irriterad eller arg men ville bara klar göra vissa saker. Ta inte illa upp. Men vissa saker väljer jag att inte skriva därav så vart jag små irriterad av "De borde uppfödaren veta för annars är det inte seriöst och borde lämna tillbaka katten." Så ville då klar göra lite.
Du får ha en bra kväll. Glöm inte att skriva mejlen nästa gång om du vill ha svar. 🙂
pernillasandstrm.se

2 Yolanda:

skriven

Vilken sötis!! :D

Svar: Tack det är den verkligen. :D <3
pernillasandstrm.se

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: