Varmt i solen och drömmer lite

Då det regnade hela dagen igår så kände jag att det var dags att sätta mig ute en stund medan jag sitter och skriver. Och såklart så satte jag mig borta vid min mysiga lilla hörna vid ladugården. Solen är framme idag men det är ganska kallt ute förutom i just solen, så är ganska glad att jag inte har en altan för mest troligt så skulle jag ha satt mig där annars. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att livet leker men igår så mådde jag inte alls bra och önskade att jag hade haft en riktig toalett samt badkar. Men med depressionen så mår jag ganska helt okej förutom att jag är så trött hela tiden och har ändå svårt att sova. Önskar att allt kunde vara som det var för några år sen innan allt jobbigt hände.

Att jag sen drömmen om att kunna jobba  hemifrån, kan jag ju får drömma om. Vilket skulle vara otroligt härligt och fantastiskt. Sen vet man aldrig om det kommer att bli sann men det är just vad jag skulle önska, fast än så länge en dröm.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: