Konstig känsla och vad borde jag ha för häst egentligen?

Det känns så konstigt att Ysatis inte kommer att vara min häst när hon väl är såld. Men jag har insett att jag borde ha två mindre som man kan rida och köra lite timmer med. Det bästa är om man hade en som min farmor kunde rida ut med en, så en riktigt snäll äldre häst. När jag hade hovslagarens gamla Nordsvensk travare så red både min pappa och farmor henne eller ja dom åkte häst men det var riktigt kul. Så när jag hade pajat knät eller stukat foten rejält så red oftast min pappa istället. Det var så skönt med en mindre modell av nordsvensk travare och att hon var gudomligt snäll mot nybörjare, då hon krävde lite mer av mig. Även om det var 2007 så minns jag den sommaren än med katten uppe i sadel eller gående efter oss på ute ritter, våra galopp race på lägdan nere mot sjön barbacka, dressyren i hagen, hoppningen och ridningen vid vattnet. En av mina bästa sommar och som jag gärna vill uppleva igen.

Så det blir två mindre kanske nästa sommar istället och gärna lite islandshäst i påminnelse. Men det är om jag har lyckas med att få in badrum så jag kan bo här året runt.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: