Planer i hästvägen och odling

Jag har verkligen kommit in i en period att bara odla det jag äter, men lyckades inte hitta frö till allt men en del av det. Så hos mig kommer det inte att växa potatis då jag helt enkelt inte äter det, vilket kanske är konstigt då min pappa har odlat och sålt potatis när han jobbade med det. Nu kanske det finns folk som undrar varför jag bara odlar det jag äter och inte säljer det jag inte äter, det är ganska enkel förklaring för mig i år att helt enkelt säga att jag tycker det är onödigt att odla det jag personligen inte äter. Jag vill gärna minska mina utgifter när det kommer till grönskar då jag oftast lagar grönskar med maten. Kanske jag låter egoistisk men jag tror inte jag har tillräckligt ens för att sälja. 

Någon sommar framöver så skulle jag vilja plantera två körsbärs träd då jag har två äppelträd men får se om dom kommer bära äpplen i år eller inte.

Helt ärligt så har jag många funderingar och drömmar när det gäller marken och runt huset.

 

 

Det svarta är hagar och i en av dom ska det även vara vindskydd i. Rött är vad jag hoppas på att kunna ha en paddock inom sin tid.

Det som är lite suddigt är sommargrannes hus men det var lättast att göra så.

Gräsplätten mellan mitt hus och grannes har jag tänk att ha som gräsmatta och odlings ställe. En bit bakom huset ner mot hagen och paddock är det tänkt att jag ska ha altan tillslut.

Det ser kanske lite trångt ut men är glad att jag kan låna min granne och släktings lägdor nedanför både mitt och sommargrannens hus. Förra året gick Ysatis där och en del av hagen upp mot skogen nära sommargrannens hus. 

Men det första är att fixa badrum och trapp så jag kan bo på heltid här. Vill verkligen inte flytta mer och helst inte till en lägenhet som jag bara ska bo i några månader under vintern.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: