Tittade på kattungarna till ladugårds katten

Efter att ha varit på sjukhuset så blev det en lunch hos min farmor och det blev keso men även vattenmelon plus honugns melon. Så otroligt gott att det kändes nästan jobbigt att inte äta upp allt, men när man inte är så stor i maten så är det sällan jag kan äta upp precis allt.

 Vi parade även med hennes granne och undrade om vi kunde få följa med för att titta på kattungarna som en av hennes ladugårds katter har fått, vilket vi fick. Dom var så grymt söta allihopa och det var bara en kvar som inte var tingad. Så klart kunde jag inte hålla mig och sa att jag gärna tog den sista när dom är 12 veckor. Och ovanligt nog så sa jag ja till en långhårig katt, så det blir att lära den både klippa klorna och bli borstad. Då farmors granne skulle lära dom att gå på lådan. Så jag väntar med spänning både att få hem den och veta vilket kön den är. 
 

Men kan säga att den är vit med tre svartgrå fläckar på huvudet och svartgrå svans. Känns som om den kommer att ha blåa ögon eller kanske inte. Lite svårt att se men den hade nästan gråblå ögon när jag tittade på den.

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: