Dagbok Psykisk ohälsa del 1

Jag vill bara påminna att det här är mina tankar och känslor som jag har skrivit ner när jag orkat och så medan jag sakta försöker komma tillbaka. Den 15/2-19 började jag sakta känna att jag mådde konstigt och den 19/2-19 fick jag åka till hälsocentralen men även sjukhuset.
 

23/2-19

Jag minns inte mycket alls vad som har hänt dom senaste dagarna eller veckan/orna. Men jag vet att jag har varit på sjukhuset och fått medicin då jag helt ärligt har gått in i väggen eller som pappa sa du har kraschat totalt in i väggen. Så ja det är väl det som har hänt även om jag har jätte svårt att acceptera det så är det något jag måste lära mig att acceptera att det är så. Men jag kan känna att jag inte har någon matlust och är trött hela tiden men även sån otrolig stor stress hela tiden så att vila är kämpigt i sig, då huvudet går i högvarv. Har absolut inget minne alls av vad som är sagt varken hos läkare nr 1 och nr 2 men även av farmor, pappa och farfar (styvfarfar.) Något som jag även har märkt är att jag är ljuskänsligt och väldigt ljud-känslig då om det blir för högt eller för mycket ljud så är det ungefär som att få en rak höger. Så var det inte i December när jag hade något liknande men jag har väl kollapsat rejält efter kraschen med väggen som vi säger hemma. Såg att jag hade skrivit till min bästa vän att jag skulle till ett annat sjukhus efter hälsocentralen och hon undrade varför, tydligen så hade jag skrivit mental breakdown. Kanske passade in på beskrivningen den med? Jag har själv ingen som helst aning hur jag ska beskriva det här men kan lugnt säga att det snurrar en hel del i huvudet. Men det jag har gjort mest sen jag kom hem är att förutom att ta medicin är att bara ta det lugnt (inte det lättaste) men allt jag vill är att ta det lugn och ju lägre ljud det är desto bättre. Sen att jag inte minns det jag har läst eller sett är faktiskt läskigt. Men enligt pappas kompis och bekant till mig så är det vanligt att hjärnan stänger av vissa saker då den inte orkar med allt som ett slags skyddsnät. Riktigt skrämmande om någon frågar mig men samtidigt helt logiskt. 

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: