Har på min to do list

Igår har det varit en månad sen jag flyttade från Örnsköldsvik till Jansjö igen. Även om jag egentligen bor lite över allt då torpet som min pappa äger inte funkar att bo i under vintern och som jag har bott i sen 2005 fram till 2011. Har tänkt mycket tillbaka på 2013 då jag hade två hästar och inget jobb men kunde ändå betala för det som behövdes till farmors mammas gård, där jag bodde då innan hon och hennes syskon skulle ha bouppdelning. Men även innan det när man kämpade på i torpet, vilket jag fick även göra förra året från maj till oktober. Att vara sysslolös funkar inte alls för mig då det inte är alltid som jag känner att jag måste ta det lugnt, vilket oftast innebär att jag håller på tills jag inte kan ta mig upp längre.

Vilket jag vet att jag måste jobba på men jag gör så gott jag kan, vilket inte är lätt i alla lägen. Men i år vill jag hitta en egen liten gård men även ett jobb, vilket jag har på min to do list.  

Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

 
1 Evelina Blomqvist:

skriven

Vad roligt, vad är det för jobb du hittat?

Svar: Arbete med 30-50 tim i veckan på sommaren men även extra helg och vikariat på ett ställe. Har sökt som vikariat/extra hjälp på två ställen till. :) Två har sagt mer eller mindre ja och ett ska jag hälsa på v13/14.
PernillaSandstrm

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: