Hos min väns torp

Är uppe hos en väns torp och bara njuter av absolut tystnad i solen, för tredje dagen. Vilket är helt fantastiskt då det är lite för mycket ljud där jag just nu bor, vilket inte är på torpet i Jansjö. Att bara kunna gå ut och lyssna på fåglarna är helt fantastiskt underbart. Att inte höra bilar och andra människor dygnet runt är verkligen underbart. Jag har sluppit ”myrornas krig” ljud i huvudet eller att det slår lock för öronen att det knastrar när det är mycket prat. Den härligaste uppgiften jag fick i söndags var att vara eld vakt till grillningen, så det blev en stund framför elden medan alla andra var inne och fixade. Jag låg på ett vintertäcke till en av mina förra hästar och njöt av både eld men även av solen, så det var riktigt härligt. 

Jag blir bara mer och mer sugen på att flytta till ett torp/mindre gård. Avlägset från alla ljud och trafik, mest med tanke för min egen hälsa men även för att kunna rida vid vägarna utan att vara rädd för att bli påkörd eller att Ysatis blir arg och sparkar en bil. Hoppas verkligen på att min dröm blir sann i år. Då jag funderar en hel del på vart ja ska bo lite innan sommaren och resten av tiden, men även vart jag ska ha sommarbete i år. Mina underbara grannar och släktingar i Jansjö ska plöja upp odlingsmarken/betesmarken i år, så vi får hitta bete någon annanstans. 

Kanske borta hos min kompis torp? Om jag inte har fått min dröm uppfylld. 

 
1 Evelina Blomqvist:

skriven

Låter ju HUR härligt som helst!

Svar: Det var verkligen hur härligt som helst. 🙂
PernillaSandstrm

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: