Rengärdet

Idag blev det en sväng till rengärdet som jag verkligen gillar att vara i. Vill aldrig byta dom dagarna mot något annat. Jag ser många olika skillnader mellan att hålla på med renarna och hästarna men ändå är båda flock/flykt djur som ändå påminner om varandra endel. I det rengärde jag var idag har vi våra liv renar vilket innebär att det inte är alla men några stycken. Men jag minns när jag var liten och hela gärdet var fullt med renar. Men då var det nästan för många men nu är det bra med att bara ha liv renar i det här gärdet och andra i byn tar hand om dom andra.

 
1 Evelina Blomqvist:

skriven

Men wow, jobbar du med renarna eller vad gör du? Har aldrig sett en ren hehe :)

Svar: Min farfar har renar och ett företag med dom. Så är uppvuxen med renar. :) Jag hjälper till som alla andra i familjen har fått gjort. Du har då missat en del. ;) Brukar säga att dom som inte har klappat på en levande ren har missat något. :) Vi har en vaja som är tillräckligt tam så vi kan klappa henne. :)
PernillaSandstrm

2 Evelina Blomqvist:

skriven

Häftigt! Mina sverige-resor är verkligen under all kritik (aldrig varit över Uppsala) men får kanske bli bättre på det framöver. Har en kompis från Norrbotten som jag tänkte följa med upp nån gång!

Svar: Jag har varit nere i Ullared och Varberg och Umeå som högst. Åker sällan någonstans. Då åker ni nog förbi Jämtland om ni inte åker via Västernorrland. :)
PernillaSandstrm

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: