Snabb visit

Blev en snabb visit till stallet då Ysatis behövde ett nytt täcke på sig. Fick veta det av en från stallet då hen tog av henne täcket som någon häst på börjat men tyckte det var meningslöst att täcka om då det Ysatis hade på sig var blött, vilket jag håller med om. Förvarnade om att jag var förkyld ifall det var många där men som tur var så var det inte många alls. Ysatis tyckte det var lite läskigt att gå igenom grinden både in och ut när jag hade öppnat. Och hade glömt bort att hon är lite rädd bakom sig när det är mörkt men även om det är en del rörelser runt omkring. Så jag tränade att ta in och ut henne genom grinden en extra gång innan jag kom på varför hon kastade sig lite bakåt när hon väl kom in i hagen. Men jag var glad att få mysa med henne i hagen och hennes vän.
 
Jag släppte verkligen allt när jag fick veta det, då när jag kom hem (till den jag just nu är hos) möttes av en katt som ville in och kom sen på att även den andra var ute.
 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: