Vill kunna känna mig hemma

Önskar att allt bara kunde falla på plats nu då jag slits mellan att söka jobb, räkna på lån/ekonomin, Ysatis, blogg, vila och en massa andra saker. Sitter ofta och räknar på lån/ekonomin då jag verkligen vill kunna flytta till en liten gård. Så jag inte behöver flytta något mer och kunna bo i Jansjö som på sommaren eller någon helg på vintern när jag behöver komma ifrån gården en stund. 

Jag har flyttat och bott på flera ställen samtidigt vilket inte är en dröm att leva. Utan jag vill kunna känna mig hemma nu. Säkert finns det dom som frågar varför jag inte kan bo i ett hus eller lägenhet. Vilket jag såklart kan förklara utan problem här och nu. 

  • Blir nervös av att ha grannar runt omkring mig.
  • Har persiennerna nere dagligen.
  • Ångest av att gå ut.
  • Panik av all ljud då jag fortfarande är väldigt ljud känslig.
  • Kan inte ha Ysatis hemma.

Såklart finns det mer men det här är det jobbigaste i mitt mående just nu efter att jag gick in i väggen för ett år sen och som jag fortfarande får jobba med. Men har kommit långt tack vare Ysatis.

 

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: