Äntligen värme

Nu har värmen varit i farten i två dagar och det är så otroligt skönt. Om det fortsätter i några dagar till så kan jag äntligen ta ur alla innerfönster och öppna fönstren under dagen men även under kvällen. Min odling har fått varit ute i natt, tanken är att odla gullök, purjo och morötter i år. Kommer nog blir fler nästa år då jag bland annat skulle vilja odla zucchini, då jag inte är en odlare så tycker jag att det kommer att bli spännande och vill spara in lite pengar av det jag mest äter/köper.

Blev även en snabbvisit till farmors bror som har jämthunds valpar och som åker till veckan. Så klart blev man ju så otroligt valp sugen men det gäller att ha tiden om man köper en valp/hund. Vilket inte riktigt finns just nu och jag har ju jämthunden som är min styvfarfars. Blev även kaninvakt några dagar och så sjukt söt, men oftast var jag så osäker om jag skulle göra illa den. Har alltid velat ha en kanin men fick aldrig en som barn så är verkligen lite osäker runt dom. 

Ysatis går med Monia’s hästar på bete nu och har det så otroligt bra. Vilket inte alls är så konstig då hon alltid blir accepterad in i gänget.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: