Följ min dag den 15 Maj

07.00

Jag verkligen älskar att börja med att skriva sakta men säkert så börjar rensning att bli klart. Men tills jag har råd att beställa hem material för att kunna bygga så spenderar jag mycket tid att röja sly men även hugga ved. Fast när jag ska sova är den ”säng” som är kvar ungefär som att sova på golvet så blir det inte mycket sömn och musklerna är spända. Men det ska bli ändring på det och äntligen så kommer jag att hämta hit min egen säng, om han som har nyckeln till lagret är hemma och kan öppna.  

12.20

Fick tag på han som har nyckeln och börjar packa in allt i bilen plus släpvagnen. Vilket tog sin tid helt enkelt, det vill säga nästan en timme. Och såklart är man helt säker på att allt följde med men vilket är lite tveksamt mitt i natten. Men innan det så var det att packa in allt i huset och verkligen be om hjälp av två andra när det kom till soffan, så vi var verkligen fyra stycken. Och det behövdes tro mig.

18.30

Just kommit hem med pizza från pizzerian då det ska bli dagens middag. Fast jag hinner knappt äta upp mer än hälften innan det var att slänga in sig i bilen igen och köra till stallet. Fick veta att Ysatis hade blivit sparkad och det var varigt i såret. När jag kom dit så mötes jag av en högljud Ysatis. Och spolade rent såret så det vart sterilt men kunde se att det inte var av en spark iallafall och Monia sa att det såg ut som ett sticksår av en gren/pinne. Men inte djupt som tur var. Blir att byta och göra rent dagen efter iallafall.

20.30 till 23.57

Kommer hem och fixar med tv-hyllan och kollar igenom lådorna lite lätt. Börjar inse att vissa saker har jag inte sett men kanske ändå är med. Är trött men för fullt i huvudet och väldigt fundersam om allt verkligen kom med. Ska försöka slappna av i soffan med film och cornichoner (mitt godis), så kanske jag kan somna till slut.

 

Ny dag och nya tag. Hoppas jag hittar allt tillslut.

 
 
 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: