Har hunnit mer än jag trodde

En hel vecka har gått och jag har lyckas fixa bort alla lådor med saker i som jag hämtade förra fredagen. Ysatis sår blir bättre och bättre sakta men säkert. Det bästa är att hon inte har haft någon som helst feber. Hoppas på att vi kommer att hitta rätt ägare till henne då hon är värd det men även så kommer den personen att skratta sig lycklig över att äga henne. 

Kan snart fokusera på att såga ner träd ute för att få ved och även ta några små saker som är mitt i pappas hus. Då jag så fort är klar med att lägga sten utanför ladugården kommer att vilja ha mina utemöbler där. Vilket kommer vara så otroligt skönt att sitta där i solen med en glas isvatten/dricka med is i. Kan bara säga att jag längtar till det men även när jag har planterat ut blommor men även gullök och eventuell några grönsaker till.

Blir nog slutet av nästa månad som jag får börja beställa virke och allt som behövs till bygget. Och  funderar skarp på att låta folk ge mig ett bidrag till mitt badrums fix istället för en födelsedags present. Vilket skulle se till att jag inte behöver hyra någonstans att bo i max 3,5 månader för att sen bo hemma på gården.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: