Inte alls vad som var tänkt

Vissa gånger blir det inte alls som man har tänkt sig och det slutade med att öp skrev om min gård i blåljus. Så pinsamt men något jag har lärt mig av och vet nu bättre. Även om jag eldade i en bränntunna och var ute där. Men vi klarade oss helskinnade och både hus men även ekonomibyggnaderna har klarat sig. Alla gör vi misstag som vi lär oss av och det är ju det bästa med livet. Kunde ha gått så mycket värre men som tur är så vart det inte så.  Mår riktigt dåligt över det.

Fick dygna  den natten för att hålla koll att det inte började rycka igen och det gick bra för mig men även att det inte började rycka. Sen blev en i stallet jag vet inte vad och hade sin åsikt om det hela då jag bad om hjälp att byta på Ysatis, då jag bor långt från stallet så ville inte köra av rädsla att somna i bilen. Men fick leta fram lite olika salvor och sånt då det behövdes, fick även be min farmor köra mig fast hon hade annat att göra. 

Det är först idag som jag kan prata om det då jag inte har fattat vad som har hänt även om jag ser det. Eller ja jag var ju så trött att jag hade ingen aning om vad folk sa till slut.

 
Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: