Min bästaste häst

Alla sagor har sitt slut även om det inte riktigt är så i det här fallet utan mer att det finns ingen ekonomi för att fixa till stallet, så det passar Ysatis. Vindskyddet är kaputt och det ska byggas dit men inte i år då själva huset är prio ett. Så min vackra och bästa vän är ute på annons, vill inte sälja men då jag har blivit skrämd att låna ut på foder så är det bara det alternativet kvar. Även om jag själv är riktigt rädd för att hamna i rejäl depression när hon väl är såld, så gruvar mig rejält redan. Så har haft en dag då jag inte mådde så bra vilket resulterade i att jag bara låg i ”sängen” och sov hela tiden. Den som köper henne kommer att skratta sig lycklig då hon verkligen är värd alla pengar i världen.

 
1 Evelina Blomqvist:

skriven

Usch vad tråkigt att läsa, men hoppas att allt löser sig på bästa sätt! Det är så himla tråkigt när pengar är det som hindrar en.

Svar: Hoppas jag med. Pengar ställer till med mycket.
PernillaSandstrm

Kommentarer som är kränkande anmäls och publiceras inte, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är. Ingen mailadress inget svar.
Glöm inte att ”BE GOOD” mot varandra så kanske världen kan bli en lite bättre plats. ❤️

Kommentera här: